«Παναθηναϊκός και άλλοι 7 για Γκονζάλεζ» (vids)

Νίκος Ρόλλας
«Παναθηναϊκός και άλλοι 7 για Γκονζάλεζ» (vids)

bet365

Οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός είναι μεταξύ των ομάδων που εξετάζουν την περίπτωση του Μεχντί Καρσέλα Γκονζάλεζ της Γρανάδα.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μεξικό – Νέα Ζηλανδία, αν ο Χαβιέ Χερνάντεζ σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (21+).

Δημοσίευμα από την Γαλλία και όχι μόνο, ενέπλεκαν τον Παναθηναϊκό με την περίπτωση του Μαχντί Καρσέλα Γκονζάλεζ.

Ακόμη όμως και αν επιβεβαιωθεί οτι οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του 27χρονου εξτρέμ, δεν παίζουν μόνοι τους, καθώς υπάρχουν οι Μπέτις, Μάλαγα, Βαλένθια, Φενερμπαχτσέ, Τραμπζονσπόρ και Λιόν.

Ο δύο φορές διεθνής μέσος της Γρανάδα είχε μετακομίσει στην Ισπανία πέρυσι το καλοκαίρι από την Μπενφίκα έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ένα χρόνο πιο πριν η Πορτογαλική ομάδα είχε δαπανήσει 2,5 εκατομμύρια για να τον πάρει από την Σταντάρ Λιέγης.


Οι Βέλγοι ήταν εκείνοι που τον είχε πουλήσει το 2011 έναντι 5,7 στην Ανζί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα