«Απέσυρε» την κούπα του καφέ και η Μπάγερν... του έστειλε άλλη! (pic)

«Απέσυρε» την κούπα του καφέ και η Μπάγερν... του έστειλε άλλη! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
«Απέσυρε» την κούπα του καφέ και η Μπάγερν... του έστειλε άλλη! (pic)

bet365

Ένας πιστός Άγγλος οπαδός της Μπάγερν Μονάχου, δημοσιοποίησε στα social media την... απόσυρσης της παλιάς και ραγισμένης κούπας του καφέ του, με τη γερμανική ομάδα να δείχνει ξανά πόσο υπολογίζει τον κόσμο της!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ρωσία – Πορτογαλία (21+).

Ο Τζιμ Έντουϊστλ, 33 ετών από το Βόρειο Γιόρκσαϊρ, αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει ξανά μια πολύ παλιά κούπα του καφέ που είχε με το σήμα της Μπάγερν Μονάχου.

Καθημερινά ήταν η παρέα του, από το 1996, όταν την πήρε ως δώρο γενεθλίων από τον θείο του, ο οποίος μένει στη Γερμανία και του την είχε πάρει μετά τον τελικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο Κύπελλο UEFA!

Μόλις ο οπαδός δημοσιοποίησε πως η κούπα... αποσύρεται, η Μπάγερν απάντησε στο μήνυμα, ζήτησε τα στοιχεία του και τη διεύθυνσή του και του έστειλε μια νέα κούπα, αναφέροντας μάλιστα στην επιστολή:

«Είμαστε πέρηφανος ως σύλλογος, που έχουμε τόσο πιστούς οπαδούς. Μακάρι και ο γιος σου να πάρει την ίδια χαρά μόλις αντικρίσει την κούπα, όσο χάρηκες κι εσύ όταν την έλαβες πριν από χρόνια».

Η παλιά κούπα του οπαδού...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα