Τα 30 εκατ. για Μανωλά και... η λήξη της διορίας για Ολυμπιακό

Κώστας Ζάλιαρης
Τα 30 εκατ. για Μανωλά και... η λήξη της διορίας για Ολυμπιακό

bet365

Ένα «όπλο» που ενδεχομένως να έχει η Ζενίτ στην προσπάθεια που κάνει για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, είναι το γεγονός πως η Ρόμα... δεν χρειάζεται πλέον να καταβάλει ποσό στον Ολυμπιακό!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ρωσία – Πορτογαλία (21+).

Ο σύλλογος από την Αγία Πετρούπολη, έχει προσφέρει 30 εκατ.ευρώ στους «τζιαλορόσι» για τον Έλληνα αμυντικό και η πρότασή τους προς εκείνον, περιλαμβάνει 3,5 εκατ.ευρώ ετησίως.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει επικοινωνήσει με τον Κώστα Μανωλά για να τον πείσει να πει το «ναι», τη στιγμή που ουσιαστικά και ο νέος κόουτς της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, δείχνει να σπρώχνει τον 26χρονο στόπερ στην έξοδο, από τη στιγμή που ενδιαφέρεται περισσότερο για τη διατήρηση του Ρούντιγκερ.

Η Ζενίτ γνωρίζει καλά πως προτάσεις που έφταναν στα γραφεία της Ρόμα και το ποσό των οποίων ανερχόταν στα 30 εκατ.ευρώ, απορρίπτονταν από τους Ιταλούς, ωστόσο, η ομάδα της Αιώνιας πόλης δεν έχει πλέον να πληρώσει τον Ολυμπιακό για να σκεφτεί να εξασφαλίσει λίγα περισσότερα χρήματα.

Ο όρος για τη μεταπώληση που είχε μπει στο deal των «τζιαλορόσι» με τους «ερυθρόλευκους» το 2014 είχε συγκεκριμένη διορία και αυτή έχει πλέον παρέλθει...

 

SERIE A Τελευταία Νέα