Μπολντρίν: «Ηξερα για ΠΑΟΚ, αλλά…»

Μπολντρίν: «Ηξερα για ΠΑΟΚ, αλλά…»

Gazzetta team
Μπολντρίν: «Ηξερα για ΠΑΟΚ, αλλά…»

bet365

Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε στη διαδικασία πλειστηριασμού για τον Φερνάντο Μπολντρίν, ο οποίος κατέληξε στην τουρκική Καϊσέρισπορ, λόγω της παρουσίας του Ρουμάνου τεχνικού, Μάριους Σουμούντιτσα.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ρωσία – Πορτογαλία (21+).

Προφανώς και η παρουσία του Ρουμάνου προπονητή στην Καϊσέρισπορ έπαιξε καθοριστικό ρόλο απ’ όλες τις απόψεις. Εδώ ο ίδιος δηλώνει ότι θα αποκτήσει άλλους δύο ποδοσφαιριστές από το πρωτάθλημα της χώρας του.

Επαιξε ρόλο και στο να πάρει πιο εύκολα την απόφασή του ο Μπολντρίν, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ο Σουμούντιτσα.

«Είμαι ήδη 28 χρονών και πήρα μία πολύ καλή πρόταση σε χρήματα ενώ η συμφωνία ήταν αρκετά καλή και για τις δύο ομάδες. Ξέρω πολύ καλά τον Σουμούντιτσα, αυτός με έφερε στη Ρουμανία και πριν καιρό ο ατζέντης μου, μου είπε ότι με θέλουν οι άνθρωποι της Καϊσέρισπορ. Αν είχα ανάλογη πρόταση από τον ΠΑΟΚ, του απάντησα, θα επέλεγα να πάω στην ομάδα του Σουμούντιτσα γιατί τον εμπιστεύομαι και έχει δείξει ότι θέλει να δουλέψει μαζί μου», υποστήριξε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα