«Επαφές για Οφόε, όχι επίσημη πρόταση»

«Επαφές για Οφόε, όχι επίσημη πρόταση»

«Επαφές για Οφόε, όχι επίσημη πρόταση»

bet365

Ο πρόεδρος της Λέγκια αποκαλύπτει στο gazzetta.gr τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση απόκτησης του Οφόε από τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, ωστόσο η περίπτωση απόκτησής του μόνο... εύκολη δεν είναι. Η Φενέρμπαχτσε τον έχει στη λίστα της, ενώ και η Λέγκια επιθυμεί την παραμονή του. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της πολωνικής ομάδας, ο οποίος τόνισε: «Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός κάνει επαφές με τον Ζεβλάκοφ και μπορεί να έχουν μιλήσει και για τον Οφόε και για άλλους παίκτες, όμως δεν υπάρχει κάτι σε προχωρημένο στάδιο. Αυτήν τη στιγμή επίσημη προσφορά από τον Ολυμπιακό δεν έχουμε για τον παίκτη. Για την πληροφορία για την πρόταση της Φενέρ δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι» είπε ο Ντάριους Μιοντούσκι και κατέληξε: «Βασικός μας στόχος είναι η παραμονή του Οφόε. Δεν μπορώ να σας πως πότε θα κλείσει οριστικά το θέμα. Αυτήν την στιγμή είναι με την οικογένειά του κι επικεντρωμένος εκεί, καθώς η γυναίκα του είναι έγκυος. Εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα