«Φουλάρει για Τζόρτζεβιτς»

«Φουλάρει για Τζόρτζεβιτς»

«Φουλάρει για Τζόρτζεβιτς»

bet365

Μετά το «ναυάγιο» με τον Μποκανί, ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση φορ και οι Ιταλοί βάζουν στην κορυφή της λίστας τον Τζόρτζεβιτς. Φήμες για επίσημη κρούση.

Ο Ντιεμερσί Μποκανί δεν πέρασε τα ιατρικά, ο Ολυμπιακός φυσικά και δε ρίσκαρε, οπότε στράφηκε σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών. Οι Γάλλοι έγραψαν για τον Κροάτη της Καέν, Ιβάν Σαντίν, ωστόσο οι Ιταλοί μιλούν με σιγουριά για εξελίξεις με τον Φίλιπ Τζόρτζεβιτς. Ο διεθνής Σέρβος δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα της Λάτσιο, είναι υπό παραχώρηση και βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των Ιταλών, υπάρχουν ήδη επαφές, με τους Πειραιώτες να κάνουν κρούση που ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ! Οι Ερυθρόλευκοι πάντως κινούνται με απόλυτη μυστικότητα για τον επιθετικό και θέλουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν προχωρήσει στην απόκτησή του! O 29χρονος επιθετικός δε βιάζεται για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, βρίσκεται στη Σαντορίνη, όπου μαζί με τη σύντροφό του περνά χαλαρός τις διακοπές του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα