Στην Καϊσέρισπορ οριστικά ο Μπολντρίν

Gazzetta team
Στην Καϊσέρισπορ οριστικά ο Μπολντρίν

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ κατέληξε οριστικά στην Καϊσέρισπορ, με την Στεάουα να ανακοινώνει την συμφωνία με την τουρκική ομάδα.

Επιλέγοντας την επίσημη σελίδα της στο Facebook, η ρουμανική ομάδα ανακοίνωσε την παραχώρηση του Φερνάντο Μπολντρίν στην Καϊσέρισπορ.

Ο Τζίτζι Μπεκάλι, όπως θα έχετε διαβάσει, είχε προαναγγείλει τη συμφωνία με τους Τούρκους και πριν από λίγο, η Στεάουα Βουκουρεστίου ανακοίνωσε και επίσημα την πώληση του Βραζιλιάνου μέσου, τον οποίο κοίταξε και ο ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι, στην τουρκική ομάδα.

«Η Στεάουα Βουκουρεστίου ανακοινώνει τη συμφωνία με την Καϊσέρισπορ για την μεταγραφή του Φερνάντο Μπολντρίν. Ο Βραζιλιάνος άσος θα αποχωρήσει από την προετοιμασία της ομάδας στη Σλοβακία και θα βρεθεί στην Τουρκία την Τετάρτη, όπου θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του. Η ομάδα μας ευχαριστεί τον Φερνάντο για όσα έκανε την περασμένη σεζόν και του εύχεται κάθε επιτυχία", αναφέρεται στο ποστάρισμα της Στεάουα στο Facebook.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα