Στοΐκοβιτς: «Μίλησα με τον Στανόγεβιτς, αλλά…»

Στοΐκοβιτς: «Μίλησα με τον Στανόγεβιτς, αλλά…»

Στοΐκοβιτς: «Μίλησα με τον Στανόγεβιτς, αλλά…»

bet365

Ο Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς με νέες δηλώσεις του αναφέρθηκε στο φημολογούμενο φλερτ του με τον ΠΑΟΚ, ελέω και της παρουσίας του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στον ασπρόμαυρο πάγκο.

Για τα δεδομένα και το τι ακριβώς ισχύει με τον Σέρβο τερματοφύλακα ενημερωθήκατε από το πρωί, ενώ από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Το σίγουρο είναι ότι ο «Δικέφαλος» δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση προς τον 34χρονο γκολκίπερ της Φόρεστ, ο οποίος με νέες δηλώσεις του έδειξε κι αυτός, όπως συμβαίνει και με τον Ζίφκοβιτς της Ξάνθης, έτοιμος να έρθει στην Τούμπα.

«Μίλησα με τον Στανόγεβιτς όταν είδα ότι πήγε στον ΠΑΟΚ. Είχαμε μιλήσει και νωρίτερα όταν είχα υποχρεώσεις με την εθνική Σερβίας. Φυσικά και θα πήγαινα στον ΠΑΟΚ αν έρθει μια πρόταση. Αγαπώ τη Θεσσαλονίκη και σέβομαι τον ΠΑΟΚ. Αυτή την στιγμή είμαι ελεύθερος να διαπραγματευτώ τη μεταγραφή μου», υποστήριξε ο Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς μιλώντας σε αγγλικά media.

Από τον ΠΑΟΚ δεν προκύπτει επίσημο ενδιαφέρον για τον Σέρβο τερματοφύλακα, καθώς είναι άλλη η προτεραιότητα του Λούμπος Μίχελ τη δεδομένη χρονική στιγμή και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου»

 

Τελευταία Νέα