Ο Τζιμπούρ, το χρέος των 350.000 ευρώ και ο φάκελος αδειοδότησης

Ο Τζιμπούρ, το χρέος των 350.000 ευρώ και ο φάκελος αδειοδότησης

Ο Τζιμπούρ, το χρέος των 350.000 ευρώ και ο φάκελος αδειοδότησης

bet365

Αύριο(21/6) εκπνέει η προθεσμία υποβολής φακέλου αδειοδότησης πράγμα που υποχρεώνει τον Θόδωρο Καρυπίδη να διευθετήσει τις οφειλές απέναντι στους παίκτες της φετινής χρονιάς ούτως ώστε να συμπληρωθεί ο σχετικός φάκελος.

Σύμφωνα με τον γενικό αρχηγό της ΠΑΕ Άρης, Γρηγόρη Κάκαλη, αυτή τη στιγμή το χρέος απέναντι στους παίκτες της φετινής χρονιάς δεν ξεπερνά τις 350.000 ευρώ. «Όταν ένας άνθρωπος πληρώνει 1,3 εκατομμύρια ευρώ στη Γ’ Εθνική, 1,2 εκατομμύρια ευρώ για το μετοχικό κεφάλαιο και ένα εκατομμύριο ευρώ για μεταγραφές, κάτι σημαίνει. Οι παίκτες έχουν πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων τους για φέτος. Θεωρώ ότι με 300.000-350.000 ευρώ θα λυθεί οριστικά το θέμα. Άλλωστε, κανείς δεν θα χάσει τα λεφτά του», είπε στην ΕΤ3.

Το σημαντικότερο μέρος της οφειλής είναι απέναντι στους παίκτες που έχουν υψηλά συμβόλαια κι εντός των επόμενων ωρών είναι αναγκαίο να επιτευχθούν συμφωνίες ούτως ώστε να συμπληρωθεί και ο φάκελος αδειοδότησης. Στη συγκεκριμένη λίστα παικτών κυριαρχούν τα ονόματα των Τζιμπούρ, Τάτου, Ίλιτς και Μιλούνοβιτς. Βέβαια με τον πρώτο θα πρέπει πρωτίστως να βρεθεί φόρμουλα για τη λύση του συμβολαίου του.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα