Τα δύο καλύτερα γκολ του Τότι με τη φανέλα της Ρόμα! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Τα δύο καλύτερα γκολ του Τότι με τη φανέλα της Ρόμα! (vids)

bet365

Ο κόσμος της Ρόμα ψήφισε και ανέδειξε τα δύο κορυφαία γκολ του Φραντσέσκο Τότι, τόσο σε... γενικότερο πλαίσιο, όσο και στα μεγάλα ντέρμπι με τη «μισητή» τους αντίπαλο, Λάτσιο.

Ο Capitano αποχώρησε στο φινάλε της περασμένης, πλέον, σεζόν, από τους «τζιαλορόσι», έχοντας συμπληρώσει 25 χρόνια παρουσίας, προσφοράς και λατρείας τόσο από τον ίδιο προς τον σύλλογο, όσο και από την ομάδα και τους οπαδούς της προς το πρόσωπό του.

Ο κόσμος της Ρόμα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του κλαμπ, ανέδειξε τα δύο καλύτερα γκολ που έχει δει από τη συνολική θητεία του Αυτοκράτορα και επέλεξε ένα κόντρα στην Ίντερ και φυσικά, ένα ξεχωριστό από τα ματς με τη Λάτσιο.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Σερβία U21 – ΠΓΔΜ U21 αν ο Τζούρτζεβιτς ανοίξει το σκορ (21+).

Αυτό με τους «νερατζούρι», είναι φυσικά η περίφημη λόμπα από τη σεζόν 2005-2006, ενώ, με τους «λατσιάλι», επικράτησε αυτό με την προβολή – για την οποία πέταξε... όλο του το σώμα μπροστά στην εστία – έπειτα από σέντρα του Χοσέ Χολέμπας, τη χρονιά 2014-2015.

Φυσικά ακολούθησε ο πανηγυρισμός με τη selfie που... έκανε θραύση!

 

SERIE A Τελευταία Νέα