«Ήταν, είναι και αν θέλει θα παραμείνει ηγέτης του Παναθηναϊκού»

«Ήταν, είναι και αν θέλει θα παραμείνει ηγέτης του Παναθηναϊκού»

Νίκος Ρόλλας
«Ήταν, είναι και αν θέλει θα παραμείνει ηγέτης του Παναθηναϊκού»

bet365

Το... μπαλάκι στον Μάρκους Μπεργκ πετάει ο Παναθηναϊκός, ξεκαθαρίζοντας θέλει να συνεχίσει μαζί του, όμως αν ο ίδιος δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, δεν θα σταθεί εμπόδιο, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά...

Θέση για τις τελευταίες εξελίξεις με τον Μάρκους Μπεργκ πήρε ο Παναθηναϊκός, ξεκαθαρίζοντας οτι δεν έχει κάνει την παραμικρή ενέργεια για την πώλησή του, ενώ παράλληλα τονίζει οτι επιθυμεί ο Σουηδός επιθετικός να παραμείνει στην ομάδα και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του. Αν ο ίδιος όμως θέλει να αναχωρήσει για άλλες πολιτείες, οι «πράσινοι» επισημαίνουν οτι δεν θα σταθούν εμπόδιο, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ, ούτε γνώριζε τις επαφές του ποδοσφαιριστή με ενδιαφερόμενες ομάδες. Ως γνωστόν με τον Μάρκους υπάρχει εν ισχύ συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2019. Κατανοούμε την πιθανή επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποκομίσει σε αυτή τη φάση της καριέρας του κάποιο σημαντικό οικονομικό όφελος.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Σερβία U21 – ΠΓΔΜ U21 αν ο Τζούρτζεβιτς ανοίξει το σκορ (21+).

Ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες του Μάρκους, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα ικανοποιηθούν οι απόλυτα λογικές απαιτήσεις του συλλόγου. Αν και αυτονόητο, επιθυμούμε να επισημανθεί ότι σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει να συμπορεύεται με τον Μάρκους μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Όμως εάν οικονομικοί, οικογενειακοί και άλλοι λόγοι τον ωθούν σε άλλη επιλογή για την καριέρα του, εμείς θα το σεβαστούμε.

Ο Μάρκους ήταν, είναι και εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος θα παραμείνει ηγέτης του Παναθηναϊκού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα