Στο τραπέζι ο ΠΑΟΚ με την πλευρά Εντόι

Στο τραπέζι ο ΠΑΟΚ με την πλευρά Εντόι

Στο τραπέζι ο ΠΑΟΚ με την πλευρά Εντόι

bet365

Ο Σέιχ Εντόι παραμένει να κυκλοφορεί ελεύθερος, το συμβόλαιο του με την Ανζέ λήγει σε 10 ημέρες, με τον ΠΑΟΚ να παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του 31χρονου Σενεγαλέζου μέσου.

Το κεφάλαιο «Σέιχ Εντόι» δεν έκλεισε ποτέ για τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να υπήρξαν κάποιοι ενδοιασμοί, από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι σήμερα, ωστόσο ο Λούμπος Μίχελ είναι αποφασισμένος, έχοντας πάρει και την σύμφωνη γνώμη του Σάσα Στανόγεβιτς, να επανέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την πλευρά του θηριώδη αρχηγού της Ανζέ.

Ο Εντόι τυγχάνει να έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Ντοριάν Λεβέκ, κάτι που έχει φέρει τον ΠΑΟΚ κοντά στον Εντόι και τις δύο πλευρές να έχουν σήμερα ένα καθοριστικό ραντεβού.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Σερβία U21 – ΠΓΔΜ U21 αν ο Τζούρτζεβιτς ανοίξει το σκορ (21+).

Αν οι απαιτήσεις του ελεύθερου Σενεγαλέζου ποδοσφαιριστή, μετά από μια καλή χρονιά, δεν εκτοξευτούν στα ύψη, τότε ο «Δικέφαλος» έχει πολλές πιθανότητες να τον αποκτήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα