Κανένα θέμα με Ρόσε, υπήρξε πρόταση σε Αραβίδη

Κανένα θέμα με Ρόσε, υπήρξε πρόταση σε Αραβίδη

Κανένα θέμα με Ρόσε, υπήρξε πρόταση σε Αραβίδη

Στην ΑΕΛ συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ με τους... βυσσινί να κάνουν πρόταση στον Αραβίδη που απάντησε αρνητικά και να διαψεύδουν σενάρια για τον Κροάτη Γκόραν Ρόσε.

Οι προσπάθειες της ΑΕΛ για μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζονται και ναι μεν ως τώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ωστόσο στόχος είναι όλα να έχουν τελειώσει μέχρι και το τέλος της επόμενης βδομάδας. Αρχικά για την άμυνα όπως ανέφερε στο gazzetta.gr ο Αλέξης Κούγιας είναι ξεκάθαρο πως θέλουν την επιστροφή του Γιάννη Κάργα, με τον ιδιοκτήτη των Θεσσαλών να τονίζει πως ο παίκτης είναι δικός τους και πως ο Ολυμπιακός αν θέλει να τον κρατήσει θα πρέπει να τους δώσει 250.000 ευρώ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Όσον αφορά τον επιθετικό, μια θέση για την οποία ενδιαφέρονται στην ΑΕΛ, υπήρξε πρόταση στον Χρήστο Αραβίδη, αλλά ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ αρνήθηκε τονίζοντας πως στόχος του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Τέλος σήμερα υπήρξαν σενάρια από Κύπρο που ήθελαν την ομάδα της Λάρισας να κοιτάζει την περίπτωση του Κροάτη Γκόραν Ρόσε με τους... βυσσινί να διαψεύδουν πως υπάρχει θέμα με τον συγκεκριμένο παίκτη.

Best of internet