Η πόζα των νικητών και το... μπέρδεμα

Η πόζα των νικητών και το... μπέρδεμα

Δημήτρης Τομαράς
Η πόζα των νικητών και το... μπέρδεμα

bet365

Η ομάδα του Κασάμι πόζαρε ως νικήτρια ενός μίνι τουρνουά ασκήσεων με τελειώματα, όμως μετά υπήρξε η ενημέρωση πως κέρδισε άλλη ομάδα. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Ο Χάσι διαρκώς προσπαθεί να δίνει κίνητρα στους παίκτες του και για να τους... χαλαρώνει μέσα στην προπόνηση και να νιώθουν πιο καλά και γιατί και αυτός καταλαβαίνει πως μία προπόνηση δεν βγαίνει μόνο με παρατηρήσεις. Έτσι στην απογευματινή προπόνηση του Ζέεφελντ τους χώρισε σε υποομάδες και έκανε ένα μίνι... τουρνουά όπου η ομάδα με τα περισσότερα γκολ σε άσκηση με τελειώματα θα κέρδιζε. Η ομάδα των γκρι με τον Κασάμι έσπευσε να ποζάρει στον φακό ως η νικήτρια όπως βγήκε εκείνη την ώρα, ωστόσο λίγο μετά ενημερώθηκε από το τεχνικό επιτελείο πως η νικήτρια στο μίνι αυτό... τουρνουά ήταν η ομάδα των κίτρινων. Ο Ντε Λα Μπέγια πάντως πόσταρε με καμάρι την φωτογραφία αυτή στο Instagram θεωρώντας την ομάδα του νικήτρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα