Απίθανο σενάριο για πρόταση στον Γουακάσο

Νίκος Ρόλλας
Απίθανο σενάριο για πρόταση στον Γουακάσο

bet365

Δημοσίευμα στην Γκάνα αναφέρει πως η Στόουκ έχει καταθέσει πρόταση 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού.

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά (ημερολογιακά τουλάχιστον) και όπως γίνεται κάθε χρονιά, τα μεταγραφικά σενάρια αποτελούν καθημερινό φαινόμενο.

Κάποια βέβαια πολλές φορές μπορεί να είναι και κάπως υπερβολικά, όπως για παράδειγμα αυτό της ιστοσελίδας «Kickgh.com» σχετικά με τον Μουμπάρακ Γουακάσο.

Το οξύμωρο στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν είναι η αποκάλυψη για το ενδιαφέρον της Στόουκ, αλλά η ύπαρξη πρότασης ύψους 3,5 εκατομμυρίων που φέρεται να έχει καταθέσει η αγγλική ομάδα στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, όπως συμπληρώνει ο 26χρονος έχει δεχθεί κρούση από Ιταλία, Τουρκία και Ισπανία, με τις Μπεσίκτας, Σαμπντόρια και Θέλτα να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα