Νταβίντ Σίλβα: «Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, απόσυρση... στην παραλία»

Νταβίντ Σίλβα: «Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, απόσυρση... στην παραλία»

Κώστας Ζάλιαρης
Νταβίντ Σίλβα: «Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, απόσυρση... στην παραλία»

bet365

Το ιδανικό φινάλε για τον Νταβίντ Σίλβα θα γραφτεί με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι όχι μονάχα για το μετάλλιο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά γιατί θα... μείνει πλέον ν' απολαμβάνει την παραλία στην Ισπανία!

Κάθε φορά που επιστρέφει στα Γκραν Κανάρια, μαγεύεται από τον τόπο στον οποίο μεγάλωσε.

Ο ήλιος, η θάλασσα, το... παγωτό και η ανεμελιά των καλοκαιρινών μηνών δεν ανταλάσσονται εύκολα, παρά το πάθος του κάθε ποδοσφαιριστή για να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Νταβίντ Σίλβα, τα έχει σκεφτεί όλα. Έπειτα από πέντε τίτλους στα εφτά χρόνια παρουσίας του στη Μάντσεστερ Σίτι κι έχοντας φτάσει στην ηλικία των 31 ετών, θα προσπαθήσει στα επόμενα χρόνια να φτάσει επιτέλους στην κατάκτηση ενός Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχοντας σημειώσει τεράστιες επιτυχίες και με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, του λείπει το ευρωπαϊκό σε διασυλλογικό επίπεδο. Μόλις το κάνει κι αυτό, θα δει ν' απλώνεται μπροστά του ο... μοναδικός δρόμος. Προς την παραλία!

«Θα αποσυρθώ μόλις πάρω το Τσάμπιονς Λιγκ και θα επιστρέψω στα Γκραν Κανάρια για να παίζω στην παραλία και ν' απολαύσω τη θάλασσα. Θα είναι ιδιαίτερο για εμένα» τόνισε ο Ισπανός χαφ, που πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενος στη Σίτι και θέλω να συνεχίσω. Μακάρι να μείνω στην ομάδα μέχρι το τέλος αν και γνωρίζω πόσο απαιτητική είναι η Πρέμιερ Λιγκ. Εξαρτάται πόσο θα μου το επιτρέψει η υγεία μου και οι δυνάμεις μου.

Τελειώσαμε τη σεζόν δίχως τίτλους, αλλά θα παλέψουμε για διακρίσεις τη νέα χρονιά. Ο Γκουαρδιόλα φέρνει στην ομάδα ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν για να πετύχουμε τη νέα αγωνιστική περίοδο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα