Επιθετική οργάνωση από Χάσι

Επιθετική οργάνωση από Χάσι

Δημήτρης Τομαράς
Επιθετική οργάνωση από Χάσι

bet365

Κίνηση και κυκλοφορία της μπάλας για την έκφραση των επιθέσεων είχε το πρωινό πρόγραμμα της προπόνησης της Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Αποχώρησε με σφίξιμο ο Μποτία. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ορισμένα από τα στοιχεία που θέλει να δώσει στον Ολυμπιακό έδειξε για ακόμα μια μέρα σε αυτό τον πρώτο καιρό της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας, ο Μπέσνικ Χάσι.

Ο Κοσοβάρος προπονητής, είχε ετοιμάσει πρόγραμμα 1 ώρας και 40 λεπτών το πρωί στο Ζέεφελντ και είχε ως κύριο θέμα την επιθετική οργάνωση με κινήσεις προς τη μπάλα. Φυσικά, δεν έλλειψαν οι συνεχείς οδηγίες του και η διακοπή των φάσεων για να εξηγήσει τα συγκεκριμένα πράγματα που ζητούσε να εφαρμόσουν οι ποδοσφαιριστές του. Όπως επίσης και οι κλασικές... φωνές του.

«Να κοντρολάρετε σωστά την μπαλα και με την μία», ήταν τα λόγια του Χάσι, ο οποίος ζήτησε να βρέχεται περισσότερο ο αγωνιστικός χώρος ώστε να μην προκύψουν μυϊκά θέματα από τόσο νωρίς (σ.σ. η ζέστη στο Ζέεφελντ όλες αυτές τις ημέρες επηρεάζει και το χορτάρι). Οι «ερυθρόλευκοι» χωρισμένοι σε ομάδες, έκαναν κίνηση και μοίραζαν τη μπάλα, με τον Χάσι να ζητάει μια επαφή στην κυκλοφορία και την ανάπτυξη του. Όποιος έχανε τη μπάλα, έπρεπε να την κερδίσει αμέσως από τον αντίπαλο.

Κάποια στιγμή ο κόουτς της ομάδας σταμάτησε την άσκηση για να φωνάξει στους ποδοσφαιριστές του: «Πρέπει να μην χάνουμε τη μπάλα με τίποτα! Βλέπω παίκτες του Ολυμπιακου που δεν βλέπουν και δεν κάνουν αυτά που πρέπει. Στον Ολυμπιακό είστε».

Επιπλέον, όταν ο Χουτεσιώτης έκανε λάθος και έβγαλε την μπάλα σε αντίπαλο και στην συνέχεια της φάσης σημειώθηκε γκολ, ήταν λογικό να έρθει νέα παρατήρηση από τον Χάσι που δεν θέλει να βλέπει να δέχεται η ομάδα γκολ με αυτό τον τρόπο. Παρατήρηση του έκανε και ο Κασαμι.

Οι τερματοφύλακες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν χωριστά με... πολύ φωνή από τον Ράντο. Στο αγωνιστικό σκέλος ο Μποτία αποχώρησε προς το τέλος της προπόνησης με σφίξιμο στον αριστερό δικέφαλο και θα προφυλαχθεί στην απογευματινή προπόνηση.

Στο Ζέεφελντ έχει φτάσει πλέον και ο τελευταίος εκ των βοηθών του Μπέσνικ Χάσι, Μπαρτ Μεερτ και ενώ την Τρίτη θα φτάσουν εκεί και οι Ομάρ, Ζντιέλαρ, Γιαννιώτας, Γιαννιώτης, Φορτούνης, Καπίνο, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Σιώπης, Ντα Κόστα, Μανθάτης και Νικολάου. Συν φυσικά τον Μποκανί που γίνεται προσπάθεια να είναι και αυτός την Τρίτη στην Αυστρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα