ΠΑΟΚ για τέρμα-ηγέτες-γκολ και φυσικά Βιεϊρίνια…

ΠΑΟΚ για τέρμα-ηγέτες-γκολ και φυσικά Βιεϊρίνια…

ΠΑΟΚ για τέρμα-ηγέτες-γκολ και φυσικά Βιεϊρίνια…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου καταπιάνεται με τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, γράφει για τις ανάγκες του κυπελλούχου Ελλάδας και σχολιάζει για Μποκανί…

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την υπόθεση αναζήτησης προπονητή και πάμε να δούμε τι περιμένει στις μεταγραφές όπου… ευτυχώς στην ΠΑΕ έχουν συμφωνήσει ότι φέτος δεν θα επιχειρήσουν πολλές αλλαγές. (Για να δούμε αν θα το τηρήσουν…).

Κατ’ αρχάς ένα πρώτο ζήτημα είναι αν τυχόν η καθυστέρηση στην υπογραφή με προπονητή, χάλασε κάποιες δρομολογημένες μεταγραφικές κινήσεις. Μήπως δηλαδή ένας-δύο από αυτούς που ο ΠΑΟΚ είχε στο περίμενε, πήραν άλλη απόφαση…

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Πολωνία U21 – Σουηδία U21, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Ο Γάλλος Λεβέκ (αριστερό μπακ) προφανώς ήταν διασφαλισμένος και έτσι θα είναι ο πρώτος που θα ανακοινωθεί, αφού έχει κλείσει. Αυτός όμως δεν είναι από τους 3-4 που θα αποκτηθούν για να κάνουν τη διαφορά. Γι’ άλλους λόγους αποκτάται…

Ο ΠΑΟΚ καίγεται και τσουρουφλίζεται για τον τερματοφύλακα! Το κακό (γι’ άλλη μία φορά) είναι ότι αναγνωρίζεται η αξία κάποιου, όταν αυτόν τον χάνεις. Έπρεπε να πάθει ότι έπαθε ο Γλύκος, για να καταλάβουν πολλοί στον ΠΑΟΚ, τι είχαν κάτω από τα δοκάρια τους… Ο ΠΑΟΚ έχει μία «ψιλοέτοιμη» ομάδα 15-20 παικτών για να μπει και να βοηθήσει τον Στανόγεβιτς στο κρίσιμο ξεκίνημα (και ειδικά στην Ευρώπη) αλλά δεν έχει τερματοφύλακα. Το τι μπορείς να πάθεις με τέτοια έλλειψη, το είδαν όλοι ΚΑΙ στο τελευταίο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-3. Εδώ ο ΠΑΟΚ απαγορεύεται να κάνει λάθος. Εδώ ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει γκολκήπερ που θα έρθει και σε δέκα μέρες θα έχει συνειδητοποιήσει που βρίσκεται, τι «παίζεται» εδώ, πόση πίεση ασκείται και πολλά άλλα που για παράδειγμα τερματοφύλακες όπως ο Όλσεν και ο Μπρκιτς δεν τα εμπέδωσαν σε έξι και δέκα μήνες αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα η αναζήτηση στόπερ είναι πιο εύκολη, αλλά κι’ εκεί χρειάζεται ηγέτης. Αρχηγό ψάχνει κι’ εκεί ο ΠΑΟΚ, έναν πιο σκληρό παίκτη που θα «βαράει».

Ηγέτη θέλει και στα χαφ. Εξάρι θα είναι; Οκτάρι θα είναι; Και τα δύο μαζί… ακόμη καλύτερα. Εκεί ο ΠΑΟΚ ψάχνει αρχηγό με γκολ και ασίστ! Δεν γίνεται να έχει τέτοια έλλειψη στα χαφ και από εκεί να μην παίρνει τίποτα μεσοεπιθετικά… Ο Εντόι της Ανζέ δείχνει να έχει αρκετά από αυτά, αλλά… δεν κλείνει ακόμη. Κάτι προβληματίζει σε αυτόν… Αλλιώς θα είχε υπογράψει εδώ και καιρό.

Ανάγκη μεγάλη υπάρχει και για περιφερειακό επιθετικό, έναν πιο διεισδυτικό-γρήγορο παίκτη να παίξει στην επίθεση, προφανώς και στο 4-4-2 που αρέσει στον Στανόγεβιτς. Σέντερ φορ περιοχής έχει ο ΠΑΟΚ, του λείπει αυτό το κάτι άλλο μπροστά και… λογικά θα το βρει αν πληρώσει καλά… Όπως δηλαδή πλήρωσε για τον Πρίγιοβιτς…

* Πριν λίγους μήνες έγραψα ότι ο Βιεϊρίνια είναι η καλύτερη μεταγραφή στον κόσμο (απ’ αυτές που μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ) και φυσικά δεν αλλάζω ούτε… γράμμα, από όλα εκείνα. Απορώ μάλιστα που ακόμη δεν έκλεισε ο σπουδαίος Πορτογάλος, που έρχεται σήμερα Δευτέρα και την Τετάρτη έχει ήδη αλλάξει επίπεδο όλη την ομάδα. Ναι, είναι κουραστικές οι δεκάδες αναφορές σε αυτόν, αλλά προσωπικά μπροστά στην αξία του, στο χαρακτήρα του, στην ποιότητά του, δεν θα σταματήσω να γράφω, μέχρι να γυρίσει. Γιατί… αυτό είναι θέμα χρόνου. Φέτος βέβαια θα είναι καλύτερα να επιστρέψει, απ’ ότι του χρόνου.

* Ο Ολυμπιακός αποκτά τον Μποκανί, ένα πολύ γνωστό όνομα επιθετικού, ο οποίος όμως τα τελευταία τρία χρόνια έχει πετύχει όλα κι’ όλα δέκα γκολ. Όσα πέτυχε ο Πρίγιοβιτς σε δύο μήνες στον ΠΑΟΚ. Καλώς ή κακώς, μετά από όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια με τον κάθε Καρντόζο ή Μπερμπάτοφ, ο κόσμος πλέον καταλαβαίνει ότι οι Ελληνικές ομάδες δυσκολεύονται να φέρουν ονόματα-πρωταγωνιστές και ποντάρουν σε παίκτες-στοιχήματα, που κάνουν προσπάθεια μήπως και ξαναβρούν τον εαυτό τους…

Αυτό που λέμε: «Κι’ αν σου κάτσει…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.