ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για την «πρώτη» (pic)

ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για την «πρώτη» (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για την «πρώτη» (pic)

bet365

Το «μήνυμα» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενόψει της πρώτης συγκέντρωσης, που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης (22/6).

Μόλις τρεις εβδομάδες μετά το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2016-17 και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καλούνται να είναι και πάλι στο γήπεδο, καθώς ο νέος προπονητής της ομάδας, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, μετέφερε κατά τρεις ημέρες την «πρώτη» του «Δικεφάλου» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν εξασφαλίσει επιπλέον ημέρες άδειας, όπως οι διεθνείς και οι δύο (Μάτος, Ενρίκε) Βραζιλιάνοι, θα ξεκινήσουν προπονήσεις στις 22 Ιουνίου το απόγευμα (19:00) στο αθλητικό κέντρο της Νέα Μεσημβρίας.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Αυστραλία – Γερμανία (21+).

Μάλιστα σήμερα η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έστειλε… μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές γράφοντας στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter:

«Δύο και σήμερα για τους παίκτες του #PAOK. Οι διακοπές τελειώνουν, η σεζόν ξεκινά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα