Αυτοί επιμένουν, ο ΠΑΟΚ μάλλον όχι! (pic)

Αυτοί επιμένουν, ο ΠΑΟΚ μάλλον όχι! (pic)

Αυτοί επιμένουν, ο ΠΑΟΚ μάλλον όχι! (pic)

bet365

Το θέμα της απόκτησης τερματοφύλακα είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική ατζέντα του ΠΑΟΚ, στις άμεσες προτεραιότητες Μίχελ και Στανόγεβιτς, χωρίς πάντως να έχει παρθεί καμία οριστική απόφαση.

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να συντηρούν το όνομα του Μπόικο, την ίδια ώρα που ότι κυκλοφορεί σε… «ιτς» (Στοϊκοβιτς, Ζίφκοβιτς) μπαίνει αυτομάτως -ελέω Στανόγεβιτς- στη λίστα των υποψήφιων για την ασπρόμαυρη εστία.

Παράλληλα, έχουν γίνει προτάσεις αξιόλογων γκολκίπερ κι από άλλες χώρες. Κανονικός χαμός…

Κύπελλο Συνομοσπονδιών, Αυστραλία – Γερμανία, ώρα 18:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Για πολλοστή φορά στην Τουρκία γίνεται σήμερα λόγος για συμφωνία μεταξύ της Μπεσίκτας και του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ντένις Μπόικο, η περίπτωση του οποίου αυτή την στιγμή δεν συγκεντρώνει και τόσες πιθανότητες, όσο πριν από λίγο καιρό.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας έχουν αποφασίσει να παραχωρήσουν τον 28χρονο Ουκρανό τερματοφύλακα για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον και η Ντιναμό Κιέβου. Ο ΠΑΟΚ έχει κοιτάξει την περίπτωση του, ενώ η τελευταία πληροφορία από τη γειτονική χώρα αναφέρει πως «σύμφωνα με φήμες ο ΠΑΟΚ συμφώνησε στην αγορά του Μπόικο αντί 1,9 εκατ. ευρώ»!

Ο Μπόικο, το συμβόλαιο του οποίου με την Μπεσίκτας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, έχει τον ίδιο μάνατζερ που έφερε στην Τούμπα πριν ένα χρόνο τους Λέο Μάτος και Εβγέν Σάχοφ, αλλά δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται από τον Λούμπος Μίχελ.

Από την ημέρα της πρόσληψης του Σάσα Στανόγεβιτς άρχισε η… παρέλαση Σέρβων τερματοφυλάκων, με ουκ ολίγους υποψήφιους, ενώ στη λίστα του ΠΑΟΚ υπάρχουν κι άλλοι ξένοι γκολκίπερ.

Με δεδομένο τον σοβαρό τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου, ο «Δικέφαλος» έχει προχωρήσει και την περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη για να προστεθεί στην τετράδα των τερματοφυλάκων μαζί με τον νεαρό Μάριο Σιαμπάνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα