«Προκάλεσε ζημιά 100.000.000 ευρώ στη Μίλαν ο Ντοναρούμα»

«Προκάλεσε ζημιά 100.000.000 ευρώ στη Μίλαν ο Ντοναρούμα»

Gazzetta team
«Προκάλεσε ζημιά 100.000.000 ευρώ στη Μίλαν ο Ντοναρούμα»

bet365

Η Μίλαν, απάντησε στον Ραϊόλα μέσω του Φασόνε ξεκαθαρίζοντας πως κανείς δεν απείλησε τον Ντοναρούμα, ενώ αναφέρθηκε και στη ζημιά που έχει προκαλέσει ο παίκτης στο σύλλογο.

Ο διευθυντής της Μίλαν, Μάρκο Φασόνε, μίλησε για το θέμα του Ντοναρούμα, απατώντας έτσι και στον Ραϊόλα που έκανε λόγο για απειλές από το σύλλογο προς τον παίκτη.

Αφού, λοιπόν, ο Φασόνε ξεκαθάρισε πως: «H Mίλαν έκανε αρκετά για να προστατέψει τον Ντοναρούμα και την οικογένειά του και δεν ξέρουμε τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε για να μεταφέρουμε σε εκείνον και στους δικούς του την ευχαρίστησή μας που θα έμενε μαζί μας. Δεν υπήρχαν απειλές και η θέση μας είναι σαφής: Ο Ντοναρούμα για την ιδιοκτησία του κλαμπ δεν πωλείται, οπότε θα είναι στο Μιλάνο και τη νέα σεζόν», στη συνέχεια αναφέρθηκε στο χειρισμό του Μοντέλα με τον νεαρό πορτιέρε:

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Ο προπονητής Μοντέλα θα αποφασίσει βδομάδα με τη βδομάδα, αλλά για μένα ο Ντοναρούμα μπορεί να παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Ωστόσο δεν μπορούμε να ρισκάρουμε τίποτα, πρέπει να βρούμε έναν νέο τερματοφύλακα. Δεν μπορούμε να μείνουμε με έναν παίκτη που του λήγει το συμβόλαιο ο οποίος ίσως σκέφτεται την Ρεάλ.».

Φυσικά από τις δηλώσεις του δεν έλειψαν και τα... καρφιά τον Ραϊόλα αλλά και το κακό που έχει προκαλέσει με τη στάση του στο σύλλογο ο παίκτης:

«Από αυτά που λέει ο Ραϊόλα φαίνεται ότι το αγόρι έχει πολύ άγχος. Κανείς δεν αμφισβήτησε της νομιμότητα της απόφασης του Ντοναρούμα. Ωστόσο άλλο η νομιμότητα και άλλο η ηθική. Θα μπορούσε να είχε γίνει χωρίς να βλάψει το κλαμπ. Αυτό προκάλεσε ζημιές 100εκ. ευρώ στη Μίλαν. Αν ο Ντοναρούμα αξίζει τόσο πολύ στα 18 του είναι επίσης χάρη σ΄ αυτό το κλαμπ. Θα ήταν αρκετό ο Ντοναρούμα να είχε πει ότι δεν ήθελε να μείνει, θα τον ανανεώναμε με μια λογική ρήτρα. Τώρα η Ρεάλ δεν θα μας πληρώσει και τα χρήματα θα πάνε στην τσέπη του ατζέντη, ενώ αυτά τα χρήματα θα επενδυόντουσαν στο ιταλικό ποδόσφαιρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα