Ο Χάσι θέλει το restart του Μάριν

Ο Χάσι θέλει το restart του Μάριν

Δημήτρης Τομαράς
Ο Χάσι θέλει το restart του Μάριν

bet365

Ο Κοσοβάρος τεχνικός βλέπει στο πρόσωπο του Μάρκο Μάριν έναν εκ των ηγετών του Ολυμπιακού και θέλει να τον δει να κάνει μία πολύ καλή σεζόν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΖΕΕΦΕΛΝΤ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Η εξαιρετική σχέση των δύο ανδρών από την συνύπαρξή τους στην Άντερλεχτ είναι γνωστή. Όπως επίσης και η μεγάλη εκτίμηση που τρέφει ο ένας για τον άλλο και το οποίο αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στο Ζέεφελντ. Ακόμα και οι συνεργάτες του Μπέσνικ Χάσι όπως ο Μπάμπιτς έχουν τον Μάρκο Μάριν ως μία πολύ σημαντική μονάδα για τον Ολυμπιακό.
Ο Χάσι δείχνει να προορίζει τον Μάριν ως έναν εκ των ηγετών της ομάδας στο οργανωτικό σκέλος, γεγονός που φυσικά θα προκαλέσει και μία μίνι... μάχη με τον Φορτούνη. Ο Κοσοβάρος προπονητής πιστεύει πως ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έχει την... στόφα και τα δημιουργικά και τεχνικά προσόντα να κάνει ένα νέο δυναμικό restart στην καριέρα του και μία πολύ καλή σεζόν του χρόνου. Είναι εμφανές ότι ποντάρει πολλά πάνω του. Προσδοκά πως ο Μάρκο Μάριν θα μπορέσει να σηκώσει στις πλάτες του τον Ολυμπιακό ειδικά στα κρίσιμα ευρωπαϊκά ματς που έρχονται. Ο Μάριν εκτός του είναι αγαπημένο παιδί του Μπέσνικ Χάσι μέσα από τον τρόπο που δουλεύει ο εν λόγω τεχνικός και με την τόση έμφαση σε κυκλοφορία, ανάπτυξη και οργάνωση και δείχνει να είναι πολύ ευχαριστημένος και τον... γεμίζουν οι προπονήσεις αλλά και αναδεικνύεται πιο πολύ. Άλλωστε είναι και ουσιαστικά η πρώτη του βασική προετοιμασία με Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα