Τζαβέλλας: «Ξανά στον ΠΑΟΚ; Τρελός είσαι ρε;»

Τζαβέλλας: «Ξανά στον ΠΑΟΚ; Τρελός είσαι ρε;»

Gazzetta team
Τζαβέλλας: «Ξανά στον ΠΑΟΚ; Τρελός είσαι ρε;»

bet365

Η αποστομωτική απάντηση του Γιώργου Τζαβέλλα στην προτροπή φίλου του ΠΑΟΚ να επιστρέψει στην Τούμπα κατά τη διάρκεια της live επικοινωνίας στο Instagram.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας βρίσκεται στη Μύκονο μαζί με τη γοητευτική σύντροφό του, Αθηνά Πικράκη, και σ’ ένα διάλλειμα των καλοκαιρινών διακοπών του, αποφάσισε να κάνει μια ζωντανή κουβέντα, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, με τους χιλιάδες ακόλουθούς του.

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Κατά τη διάρκεια της live συζήτησης ο Έλληνας διεθνής αμυντικός της Αλάνιασπορ δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις, ενώ ένας από τους ακόλουθούς του του ζήτησε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ!

«Να γυρίσω στο ΠΑΟΚ; Τρελός είσαι ρε;», ήταν η σχεδόν αποστομωτική απάντηση του Γιώργου Τζαβέλλα, που γνωρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα