Ο Μπολντρίν κλείνει στην Καϊσέρισπορ

Ο Μπολντρίν κλείνει στην Καϊσέρισπορ

Ο Μπολντρίν κλείνει στην Καϊσέρισπορ

bet365

Η Στεάουα και ο Τζίτζι Μπεκάλι, μετά τα γνωστά παιχνίδια τους, επέλεξαν να στείλουν τον Φερνάντο Μπολντρίν, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και ο ΠΑΟΚ, στην τουρκική Καϊσέρισπορ.

Σημερινά δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο Ρουμάνος προπονητής της Καϊσέρισπορ, Μάριους Σουμούντιτσα φέρνει στην τουρκική ομάδα τρεις ποδοσφαιριστές από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Μεταξύ αυτών και ο Φερνάντο Μπολντρίν για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον κι ο ΠΑΟΚ. Ο Αλεξάντρου Ιονίτα και ο Κρίστι Σαπουνάρου είναι οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Τζίτζι Μπεκάλι αποφάσισε να παραχωρήσει το δεύτερο σκόρερ της ομάδας την περασμένη σεζόν, το Βραζιλιάνο Φερνάντο Μπολντρίν, στην τουρκική Καϊσερίσπορ.

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Οι Τούρκοι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχουν προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να πρόσφερε 1,2 εκατομμύριο ευρώ.

Φυσικά ο ΠΑΟΚ ουδέποτε έφτασε να προσφέρει το παραπάνω ποσό, εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον Μπολντρίν, αλλά ουδέποτε έμπλεξε στα γνωστά παιχνίδια του Τζίτζι Μπεκάλι.

 

Τελευταία Νέα