«Μιλάμε με Ολυμπιακό, μας ενδιαφέρει η προοπτική»

«Μιλάμε με Ολυμπιακό, μας ενδιαφέρει η προοπτική»

«Μιλάμε με Ολυμπιακό, μας ενδιαφέρει η προοπτική»

bet365

Ο πατέρας του Ρίκι Αλβαρες επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του gazzetta.gr τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές για τον 29χρονο μέσο.

Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ρίκι Αλβαρες από τη Σαμπντόρια και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στο θέμα. Οπως τονίσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ίσως και αύριο να πραγματοποιηθεί ραντεβού με την ομάδα και τους Ραμαντάνι ή Ντάμιανατς, με τον παίκτη να είναι θετικός στο να παίξει στους Πειραιώτες. Το γεγονός αυτό άλλωστε επιβεβαίωσε και ο πατέρας του 29χρονου, Κάρλος Αλβαρες «Ναι, είναι αλήθεια και δεν είναι φήμες. Μιλάμε με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν υπάρχει επίσημη κρούση. Είναι μια προοπτική που μας ενδιαφέρει αρκετά, αφού ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετική ομάδα με εμπειρία Champions League. Υπάρχουν κι άλλες κρούσεις για τον Ρίκι, αλλά όχι κάτι επίσημο. Δεν ξέρω ποτέ θα υπάρξουν εξελίξεις, ίσως αύριο, ίσως μέσα στην εβδομάδα. Στόχος του Ρίκι είναι να παίξει σε ομάδα με πολλές φιλοδοξίες».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα