Παραμονή και του γυμναστή αποκατάστασης στον Ατρόμητο

Παραμονή και του γυμναστή αποκατάστασης στον Ατρόμητο

Gazzetta team
Παραμονή και του γυμναστή αποκατάστασης στον Ατρόμητο

bet365

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον γυμναστή αποκατάστασης ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι ανανέωσε την συνεργασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη!.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Ατρόμητο, τον πρόεδρο κ.Σπανό και τον τεχνικό κ.Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για να συνεχίσουμε την συνεργασία μας και στη προσεχή σεζόν. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό μέσα από το δικό μου ρόλο για να εκπληρώσουμε τους στόχους που θα θέσει η ομάδα» δήλωσε σχετικά στο atromitosfc.gr.

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

O Δημήτρης Μπογατσιώτης είναι κάτοχος «Bachelor in sports Eπιστημών και Φυσικής Αγωγής» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής του FIFA 11+, με μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης πάνω στην «πρόληψη, παρέμβαση, αποκατάσταση». Επίσης διαθέτει κλινική εμπειρία στη φυσικοθεραπεία και αποκατάσταση των αθλητικών κακώσεων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα