Επιτροπή Δικαίωσης Ηρακλή: «Ο αγώνας συνεχίζεται»

Επιτροπή Δικαίωσης Ηρακλή: «Ο αγώνας συνεχίζεται»

Επιτροπή Δικαίωσης Ηρακλή: «Ο αγώνας συνεχίζεται»

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Δικαίωσης του Ηρακλή αναφέρεται στην συνάντηση που έγινε στα γραφεία του ΣΤΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και ξεκαθαρίζει πως ο αγώνας Θα συνεχιστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Επιτροπή βρέθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο δράσης που έχει θέσει για την ενημέρωση όλων των πολιτικών αλλά και θεσμικών φορέων της πόλης γύρω από το πρόβλημα του Ηρακλή. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αφού κατανόησαν την θέση μας αλλά και το μοναδικό αίτημα μας που είναι Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ. Ενημερώθηκαν επίσης για την καταστροφική διοίκηση του Σπύρου Παπαθανασάκη και τους ζητήθηκε να καλεστεί άμεσα από τα αρμόδια υπουργεία για να δώσει εξηγήσεις.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Καμερούν – Χιλή, αν ο Βάργκας σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ζητήθηκε από την πλευρά των βουλευτών ένα υπόμνημα που να εξηγεί τις θέσεις μας και εντός της ημέρας θα υποβληθεί. Δεσμεύτηκαν ότι την Τρίτη θα συζητηθεί το θέμα του Ηρακλή στην συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα. Δεσμεύτηκαν επίσης ότι θα βγεί ανακοίνωση εντός των ημερών από τον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης υπέρ του δίκαιου αιτήματος του Ηρακλή για την τήρηση των νόμων και ότι αυτοί προβλέπουν.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!».

Best of internet