Ο παιχταράς και ο φόβος της ήττας!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο παιχταράς και ο φόβος της ήττας!

bet365

Ποιος είπε ότι ο γεροΓιοβάισα όταν κάνει διακοπές «κατεβάζει διακόπτες» στο στοίχημα; Έχει Confederations Cup και... παραμένει ενεργός!

Καλημέρα φίλοι μου από την Αγία Πετρούπολη, την ομορφότερη πόλη του πλανήτη!

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο από το να βλέπεις μπαλάρα στην πατρίδα σου. Χθες, εκεί, μαζί με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, λίγο πιο πάνω από τον ηγέτη απολαύσαμε ωραία μπαλίτσα από τη Ρωσία. Ναι, η ομάδα άλλαξε, δεν έχει καμία σχέση με το περσινό... συνοθύλλευμα, εκείνο που ξέσπαγε σε πάρτι και σαμπάνιες! Κι εμένα μου αρέσει η Don Perignon, αλλά δεν παίζω ποδόσφαιρο...

Εδω θα είμαστε να τα λέμε για την πρόβα Μουντιάλ και πιστέψτε με αυτά που θα δείτε του χρόνου θα σας κάνουν να τα χάσετε!Ο ηγέτης έδωσε υπόσχεση για την κορυφαία διοργάνωση και θα τα καταφέρει!

Το Μεξικό μετέχει για 7η φορά, η Πορτογαλία κάνει ντεμπούτο. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν Κριστιάνο και ο παιχταράς θέλει να δώσει απαντήσεις, αλλά και να ξεσπάσει για το σούσουρο των τελευταίων ημερών!

Οι Μεξικάνοι πάντως θα κάνουν δύσκολη τη ζωή των Ιβηρων και θα έλεγα πως έχει τύχη η ισοπαλία, από τη στιγμή που και οι Πορτογάλοι δεν πείθουν... με το καλήμερα των διοργανώσεων!

Στο 3.20 η ισοπαλία, στο 2.81 το 0-1 γκολ!

Tαλέντο το Καμερούν, φαβορί η Χιλή, αφού διαθέτει την καλύτερη φουρνιά της ιστορίας της. Οι Καμερουνέζοι θα βρουν φάσεις: και το goal/goal είναι η επιλογή μας, αφού επιθετικά η Χιλή έχει ίσως τις περισσότερες λύσεις του τουρνουά! Στο 2.05 να σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα