Όταν ο Σάχοφ «κάρφωνε» τον Στανόγεβιτς (vid)

Όταν ο Σάχοφ «κάρφωνε» τον Στανόγεβιτς (vid)

Όταν ο Σάχοφ «κάρφωνε» τον Στανόγεβιτς (vid)

bet365

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα συναντήσει στην Τούμπα τον άνθρωπο, που στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας μπήκε εμπόδιο στο δρόμο προς το χρυσό μετάλλιο στο Euro του 2009.

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ άρχισε να «χτίζει» το όνομά του στο χώρο της προπονητικής όταν το 2008 αποδέχθηκε την πρόσκληση της σερβικής ομοσπονδίας και ανέλαβε την εθνική ομάδα U-19. Ο Στανόγεβιτς έμεινε για δύο χρόνια στον πάγκο της μικρής εθνικής ομάδας της Σερβίας, με την οποία το 2009 έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που είχε διεξαχθεί στην Ουκρανία.

Ποιος είναι αυτός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον αποκλεισμό της Σερβίας από τον τελικό του Euro 2009; Ένας ποδοσφαιριστής, τον οποίο θα συναντήσει σε λίγες μέρες στην Τούμπα, ο Εβγέν Σάχοφ, με τους δύο άνδρες να έχουν πολλά να θυμηθούν από τον ημιτελικό Ουκρανία – Σερβία στις 30 Ιουλίου του 2009, που είχε γίνει στη Μαριούπολη.

Κύπελλο Συνομοσπονδιών, Πορτογαλία – Μεξικό ώρα 18:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο Ουκρανός μέσος του ΠΑΟΚ ήταν ο ποδοσφαιριστής που άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό του ημιτελικού, όπου η Ουκρανία επικράτησε με 3-1 και λίγες μέρες αργότερα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κερδίζοντας στον τελικό την Αγγλία με 2-0.

.
 

Τελευταία Νέα