«Λένε» για Χατζισαφί και Λακ για Πανιώνιο

Gazzetta team
«Λένε» για Χατζισαφί και Λακ για Πανιώνιο

bet365

Στον Ιράν αναφέρουν πως οι «κυανέρυθροι» εξετάζουν τις περιπτώσεις των δύο συμπατριωτών τους
Ο Πανιώνιος είναι εκείνος που ουσιαστικά «άνοιξε» την ιρανική αγορά στην Ελλάδα με την απόκτηση των Ανσαριφάρντ, αρχικά, Μασούντ και πλέον στην ασιατική χώρα ασχολούνται... αρκετά με τους «κυανέρυθρους». Ο τελευταίος είναι προς παραμονή και με αφορμή αυτό δημοσιεύματα στην πατρίδα του κάνουν λόγο πως στην πλατεία «ασχολούνται» με δύο συμπατριώτες του. Πρόκειται για τον Εχσάν Χατζισαφί και τον Χαμέντ Λακ.
Ο πρώτος είναι 27 ετών και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ-χαφ, ενώ στην καριέρα του μετρά 82 συμμετοχές και 6 γκολ με την φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Σεπαχάν (29/6), ενώ στο παρελθόν μεταξύ άλλων έπαιξε στην Γερμανία με την φανέλα της Φρανκφούρτης (27/2).
Ο δεύτερος είναι ο συνομήλικός του πορτίερο της Σάιπα, που βλέπει τον κόσμο από τα 194 εκατοστά, ενώ ποτέ του δεν έχει αγωνιστεί μακριά από την χώρα του. Ο Λακ μετρά μία διεθνή συμμετοχή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα