Πόντλογκαρ ο δεύτερος για την Λαμία (vids)

Φώτης Καρακούσης
Πόντλογκαρ ο δεύτερος για την Λαμία (vids)

bet365

Μετά τον Βουό, η Λαμία ανακοίνωσε την δεύτερη μεταγραφή της που είναι ο 26χρονος Σλοβένος επιθετικός Ματέι Πόντλογκαρ.

Με την ομάδα να ανεβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Σούπερ Λίγκα, οι απαιτήσεις στην Λαμία είναι λογικό να είναι μεγάλες. Οι νεοφώτιστοι θέλουν να φτιάξουν ένα ρόστερ που θα μπορέσει να τους κρατήσει στην μεγάλη κατηγορία και ήδη έχουν κάνει δύο μεταγραφές.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Νιου Γιορκ Σίτι - Σιάτλ (21+).

Πρώτος που θα φοράει την ερχόμενη χρονιά τα κυανόλευκα θα είναι ο Πατρίκ Βουό και από σήμερα σε αυτόν προστέθηκε και ο Ματέ Πόντλογκαρ. Ο 26χρονος Σλοβένος επιθετικός ανακοινώθηκε και επίσημα με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Σλοβένου επιθετικού Matej Podlogar. O Matej Podlogar είναι γεννημένος στις 23/2/1991. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 32 συμμετοχές, 5 Γκολ & 2 ασίστ με την ΝΚ Celje Σλοβενίας. Ήταν διεθνής με την Κ21 Σλοβενίας».

Ποιος είναι ο Πόντλογκαρ

Το νέο απόκτημα της Λαμίας γεννήθηκε στις 23/2/1991 στην Λιουμπλιάνα και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ίντερμπλοκ, στην συνέχεια για τρία χρόνια έπαξθε στην Ρούνταρ όπου και είχε 18 γκολ σε 96 συμμετοχές, με την Ντομζάλε να είναι ο επόμενος προορισμός του, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στην Σέλιε έχοντας σε 44 συμμετοχές 10 γκολ. Έχει παίξει μία φορά στην Β Εθνική Σλοβενίας, ενώ έχει αγωνιστεί 5 φορές με την Under 21 της χώρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα