Ο Ντοναρούμα «απάντησε» στους φίλους της Μίλαν

Gazzetta team
Ο Ντοναρούμα «απάντησε» στους φίλους της Μίλαν

bet365

Ο πορτιέρο του Αστέρα Τρίπολης «επιτέθηκε φραστικά» σε όσους κατηγορούν τον αδερφό του επειδή δεν έμεινε στους «ροσονέρι»

Στα άκρα φαίνεται πως έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις του Τζίτζιο Ντοναρούμα με τους φίλους της Μίλαν, μετά την άρνησή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Για αυτόν τον λόγο ο αδερφός του Αντόνιο πέρασε στην «αντεπίθεση» και ο πορτιέρο του Αστέρα μέσω των social media «απάντησε» σε όσους κατηγορούν τόσο τον νεαρό γκολκίπερ, όσο και τον ίδιο ή την οικογένειά του.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

«Απευθύνομαι σε όλους αυτούς που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να επιτίθενται στον Τζίτζιο και την οικογένειά μας. Ο Τζίτζιο από πιτσιρικάς είναι οπαδός της Μίλαν. Για αυτόν το να παίζει με την φανέλα της είναι ένα όνειρο. Πάντα την τίμησε και έδωσε και την ψυχή του για αυτά τα χρώματα. Εκλάψε για κάθε ήττα. Μέχρι και χθες ήσασταν όλοι με τον Τζίτζιο,τώρα χωρίς να ξέρετε τίποτα επιτίθεστε σε όλη την οικογένεια γράφοντας φράσεις που η οικογένειά μου δεν εύχεται ούτε για τον χειρότερο εχθρό. Η οικογένειά μας χάρηκε και έκλαψε μαζί με όλους εσάς τους τιφόζι. Η Μίλαν έχει μία απίστευτη ιστορία και κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Προς όσους γράψατε καλά λόγια για τον Τζίτζιο θέλω να πω ότι καταλάβατε τι άνθρωπος είναι. Οτιδήποτε έχει πει ή έχει γράψει, το έχει κάνει πραγματικά για την αγάπη του προς την Μίλαν. Ο Τζίτζιο είναι πάνω από όλα ένας οπαδός της Μίλαν όπως εσείς και όποιος του επιτίθενται δεν είναι οπαδός της Μίλαν. Τώρα μπορείτε να επιτεθείτε και σε εμένα, αλλά αφήστε ήσυχη την οικογένειά μας. Μας δίδαξε πάντα τις πραγματικές αξίες της ζωής. Γιο όλους αυτούς που συνεχίζουν να γράφουν γιατί πρέπει να ευχαριστώ τον Τζίτζιο γιατί μου δίνει χρήματα, σας λέω πως εμένα δεν μου χάρισε κανείς τίποτα. Κάθε χρόνο παλεύω για να κερδίσω αυτό που αξίζω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα