Τα φιλικά της Ξάνθης

Gazzetta team
Τα φιλικά της Ξάνθης

bet365

Η ομάδα της Θράκης ανακοίνωσε το πρόγραμμα της καλοκαιρινής της προετοιμασίας
Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής της προετοιμασίας ανακοίνωσε σήμερα η Ξάνθη. Η «πρώτη» έχει προγραμματιστεί για τις 3 Ιουλίου και το βασικό στάδιο θα γίνει στην Βουλγαρία.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για τις 3 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της Xanthi FC στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα είναι η 29η διαδοχική στην Super League για την ομάδα. Στις 19:00 την πρώτη Δευτέρα του Ιούλη η ξανθιώτικη ΠΑΕ θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδό της και μέχρι τις 16 Ιουλίου θα δουλεύει καθημερινά στα γήπεδα του αθλητικού της κέντρου στα Πηγάδια για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, το δεύτερο στάδιο θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία από τις 16 έως τις 31 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο Riu Pravets, η Xanthi FC θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους την Λαμία (20/7), την Κέρκυρα (23/7), τον Απόλλων (26/7) και τον Πλατανιά (29/7).
Στη συνέχεια και διανύοντας την τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος η Xanthi FC θα προγραμματίσει άλλα τέσσερα φιλικά παιχνίδια τα οποία θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα