Το «θέλω» για Βαλεριάνο και το «μπορεί» του Πετρόπουλου

Το «θέλω» για Βαλεριάνο και το «μπορεί» του Πετρόπουλου

Το «θέλω» για Βαλεριάνο και το «μπορεί» του Πετρόπουλου

Επισήμως, ο αγωνιστικός σχεδιασμός για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αρχίσει αφού προσληφθεί ο Νίκος Παπαδόπουλος στην τεχνική ηγεσία αλλά και ξεκαθαρίσει η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί ο Άρης την επόμενη σεζόν. Ανεπισήμως όμως, ο Παύλος Μυροφορίδης ήδη βρίσκεται σε διαδικασία επαφών.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Βασική προτεραιότητα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης είναι ο Γιώργος Βαλεριάνος με τον οποίον συνεργάστηκαν στους Ηρακλή και ΟΦΗ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι Μυροφορίδης και Βαλεριάνος ήδη μίλησαν επί του ενδεχομένου συνεργασίας τους στον Άρη, διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων κι εντός των επόμενων ημερών αναμένεται οριστική εξέλιξη.

Μέσα στους στόχους του Άρη είναι και ο Αντώνης Πετρόπουλος. Στο παρελθόν προϋπήρξαν συζητήσεις (σε διαφορετικές χρονικές περιόδους) μεταξύ των δύο πλευρών, ουδέποτε οδήγησαν όμως σε συμφωνία. Σήμερα(16/6) με δηλώσεις του στον Ρ/Σ Yellow Radio ο ίδιος ο παίκτης υποστήριξε ότι... «μπορεί να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Ο κ. Μυροφορίδης θα κάνει επιλογές για το καλό της ομάδας, για να πρωταγωνιστήσει ο Άρης και να ανέβει κατηγορία», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Best of internet