Έφυγε για Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός (pics)

Έφυγε για Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Έφυγε για Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός (pics)

bet365

Οι ερυθρόλευκοι αναχώρησαν το πρωί της Παρασκευής για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Δείτε φωτογραφίες από το αεροδρόμιο.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μπρέι – Ντέρι (21+).

Μετά από ένα… διήμερο εργομετρικών εξετάσεων, οι πρωταθλητές Ελλάδας μπήκαν στο αεροπλάνο για να μεταβούν στο Ζέεφελντ, όπου θα... χτιστεί η ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, υπό τις οδηγίες του Μπέσνικ Χάσι.

Οι 20 παίκτες που ταξίδεψαν σε πρώτη φάση είναι οι: Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ντουμάνης, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μεγαρίτης, Ρισβάνης, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τόλι, Βέργος, Βιάνα, Βρουσάι και Κασάμι.

Στις 20 Ιουνίου, θα ενσωματωθούν, με την υπόλοιπη αποστολή, απευθείας στο Ζέεφελντ, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, πλην των Ελιουνούσι, Μπεν και Ανσαριφάρντ, οι οποίοι θα αρχίσουν προπονήσεις απευθείας στην Αθήνα, στις 25 Ιουνίου και θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή, για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, στο Βέλγιο. Στο Ζεεφελντ θα γίνουν και 2 φιλικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα