Αύριο «κρίνεται» του Παπαδόπουλου

Αύριο «κρίνεται» του Παπαδόπουλου

Αύριο «κρίνεται» του Παπαδόπουλου

Η λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Κωστένογλου, η πρόσληψη του Νίκου Παπαδόπουλου και η συγκέντρωση όλων των απαραίτητων εγγράφων για την αδειοδότηση είναι τα τρία ζητήματα που κυριαρχούν στην ατζέντα του Θόδωρου Καρυπίδη.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο απομένει μόνο η ανακοίνωση καθώς είναι ξεκάθαρο ότι οι Άρης και Κωστένογλου δεν θα συνεχίσουν μαζί. Σχετικά με τον Νίκο Παπαδόπουλο, η τελική συνάντηση μετατέθηκε γι' αύριο στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο άνδρες επρόκειτο να συναντηθούν σήμερα (15/6), ωστόσο επαγγελματικοί λόγοι ανάγκασαν τον Θόδωρο Καρυπίδη να παραμείνει στην Αθήνα. Στην πραγματικότητα, το ζήτημα πρόσληψης του Νίκου Παπαδόπουλου έχει περισσότερο τυπικές διαστάσεις υπό την έννοια ότι στις πρώτες επαφές μεταξύ των δύο ανδρών διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων, ενώ η συνεργασία με τον Παύλο Μυροφορίδη ουσιαστικά αποτελεί και προάγγελο συμφωνίας με τον Παπαδόπουλο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις &  Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στην ατζέντα του Θόδωρου Καρυπίδη βρίσκεται επίσης η επίτευξη συμφωνιών με τους παίκτες ούτως ώστε να συμπληρωθεί και ο φάκελος αδειοδότησης. Μετά τη συμφωνία με τον Αντρέου, είναι να διευθετηθούν και οι υποθέσεις των Τζιμπούρ, Τάτου και Ιντζίδη. Στην πραγματικότητα, η πιο δύσκολη περίπτωση είναι του Αλγερινού – λόγω του συμβολαίου που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι. Η πλευρά του κ. Καρυπίδη κατέθεσε σχετική πρόταση στον Αλγερινό και περιμένει την απάντησή του.

Best of internet