Προτεραιότητα ο Ανδρεόπουλος για την Λαμία

Νίκος Μαρούδας
Προτεραιότητα ο Ανδρεόπουλος για την Λαμία

bet365

Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά στη Σούπερ Λιγκ έχει αρχίσει για την Λαμία, η οποία προχωράει στις ανανεώσεις και έχει ως προτεραιότητα το θέμα του Ανδρεόπουλου.

Κάντιθ - Τενερίφη με επιστροφή, αν ο Ορτούνιο σκοράρει το πρώτο γκολ του ματς (21+).

Με τον Μπάμπη Τεννέ θα συνεχίσει και στη Σούπερ Λιγκ η ομάδα της Λαμίας. Οι νεοφώτιστοι, έχουν βάλει μπροστά τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν, με πρώτο τους μέλημα τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που υπολογίζουν ενόψει της νέας σεζόν.

Παράλληλα, όμως, έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές τους με διάφορους μεταγραφικούς στόχους. Μεταξύ αυτών και ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, ο οποίος όπως σας γράψαμε πριν μερικές μέρες, συναντήθηκε με την διοίκηση σε καλό κλίμα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αποχώρησε από την Κέρκυρα, φαίνεται πως είναι προτεραιότητα για την ομάδα της Φθιώτιδας από τους μεταγραφικούς στόχους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα