Δηλαδή ο ΠΑΟΚ παίρνει την εναλλακτική του Χάσι;

Δηλαδή ο ΠΑΟΚ παίρνει την εναλλακτική του Χάσι;

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta την προοπτική Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ, σε σχέση με την «τελική ευθεία» του στον Ολυμπιακό με τον Χάσι!

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Κοριτίμπα – Μπαϊα, αν ο Ενρίκε Αλμέιδα σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Αν έχω μπορέσει να…μεταφράσω σωστά τα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος πάει για να πάρει προπονητή τον Ρασβάν Λουτσέσκου.

Απλά, να υπενθυμίσω ότι ο Ρουμάνος ήταν στην τελική ευθεία της απόφασης για προπονητή και στον Ολυμπιακό-ήταν η επιλογή μεταξύ του Μπέσνικ Χάσι και του Λουτσέσκου. Κι ο Ολυμπιακός προτίμησε τον Χάσι. Άρα, αποδείχθηκε ότι είχε εναλλακτική τον Λουτσέσκου.

Για να μην παρεξηγηθώ: δεν υποτιμάω τον Λουτσέσκου-το αντίθετο, τον θεωρώ μια χαρά προπονητή. Ούτε λέω ότι ο ΠΑΟΚ, παίρνει χειρότερο προπονητή, επειδή ο Ολυμπιακός ανάμεσα σε Λουτσέσκου-Χάσι διάλεξε τον Κοσοβάρο. Θα φανεί στη διάρκεια η ορθότητα της απόφασης.

Απλά κάνω μία παρατήρηση: ότι ο ΠΑΟΚ (φαίνεται να) παίρνει για τον πάγκο του την εναλλακτική λύση που είχε ο Ολυμπιακός. Και κάπου έχει και μία λογική: πρωταθλητής είναι ο Ολυμπιακός, δευτεραθλητής είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι παράλογο να πάει ο δευτεραθλητής ΠΑΟΚ για τη Νο 2 επιλογή του πρωταθλητή Ολυμπιακού.

Κι επαναλαμβάνω ότι δεν υποτιμάω τον Λουτσέσκου. Ούτε θα τον θεωρούσα κακή λύση για τον Ολυμπιακό, πολύ απλά γιατί τον θεωρώ ένα καλό προπονητή-όπως π.χ. και τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Απλά ο Ρουμάνος έχει το πλεονέκτημα ότι ξέρει καλύτερα το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ο Κοσοβάρος έχει περισσότερες παραστάσεις στα Κύπελλα Ευρώπης και δη την τελευταία τριετία, ενώ ο Λουτσέσκου έχει εδώ και αρκετά χρόνια να παίξει στην Ευρώπη.

Ίσως μάλιστα, οι σχετικές επιλογές κάτι να δείχνουν: ότι ο Ολυμπιακός έχει προτεραιότητα να γυρίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ και να «σταθεί» στη διοργάνωση, ο δε ΠΑΟΚ έχει προτεραιότητα το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.