«Ενδιαφερόμαστε για Ρέτσο, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να προχωρήσει»

«Ενδιαφερόμαστε για Ρέτσο, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να προχωρήσει»

bet365

O αθλητικός διευθυντής της Κολωνίας, Γεργκ Σμάντκε επιβεβαίωσε μιλώντας στο gazzetta.gr το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας για τον Παναγιώτη Ρέτσο. Μόνο ο Ολυμπιακός στο μυαλό του 18χρονου αμυντικού.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Κοριτίμπα – Μπαϊα, αν ο Ενρίκε Αλμέιδα σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Στο ραντάρ της Κολωνίας βρίσκεται εδώ και αρκετό ο Παναγιώτης Ρέτσος με τους Γερμανούς να εμφανίζονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του πολυθεσίτη αμυντικού των πρωταθλητών Ελλάδας.

Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να διατηρήσει στο δυναμικό του τον Ρέτσο επενδύοντας στο ταλέντο του, αφού ουσιαστικά έχει παίξει ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο για μια μόλις σεζόν.

Η Κολωνία είναι ένας από τους ευρωπαϊκούς συλλόγου που παρακολουθούν τον νεαρό αμυντικό έχοντας πάει μάλιστα ένα βήμα παραπέρα.

Οι Γερμανοί θεωρούν πως ο Ρέτσος ταιριάζει στη φιλοσοφία του συλλόγου κάτι που παραδέχθηκε και ο αθλητικός διευθυντής των «Τράγων» Γερντ Σμάντκε μιλώντας στο gazzetta.gr.

Ο αξιωματούχος της Κολωνίας έχοντας αντιληφθεί το μέγεθος της δυσκολίας κρατάει χαμηλούς τόνους τονίζοντας ο Έλληνας διεθνής είναι απλά ένας από τους ποδοσφαιριστής που τσεκάρει ο γερμανικός σύλλογος.

«Ο Ρέτσος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστής που παρακολουθεί η Κολωνία, όμως δεν είναι ο μόνος.

Υπάρχουν και άλλοι. Δύσκολο να πω εάν θα γίνει κάτι καθώς δεν έχουμε κάποια εξέλιξη.

Πράγματι, είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι.

Τα χρήματα με τα οποία κοστολογείται είναι πάρα πολλά και δεν ξέρω αν μπορεί να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αμυντικός του Ολυμπιακού κατέγραψε στη σεζόν που ολοκληρώθηκε 18 συμμετοχές στη Super League, 8 στο Κύπελλο, 7 στο Europa League και μια στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Παράλληλα, σε ηλικία 18 ετών, 5 μηνών και 20 ημερών έγινε ο νεότερος αρχηγός όχι μόνο των πρωταθλητών Ελλάδας αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Βαγγέλη Βλάχου.

O Παναγιώτης Ρέτσος από την πλευρά του τονίζει πως το μόνο που σκέφτεται στην παρούσα φάση είναι οι υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα