Επαφές Κέρκυρας με Γιαννακόπουλο

Νίκος Μαρούδας
Επαφές Κέρκυρας με Γιαννακόπουλο

bet365

Σε συζητήσεις με τον Νίκο Γιαννακόπουλο βρίσκεται η Κέρκυρα, ώστε αυτός να είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Αραμπατζή ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Κέρκυρας συνεχίζεται και στην ομάδα του Ιονίου εκτός των άλλων αναζητούν κι έναν τερματοφύλακα. Ο Κουτζαβασίλης ανανέωσε για την θέση κάτω από τα δοκάρια, όμως ο Γιάννης Αραμπατζής αποχώρησε από την ομάδα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εναλλακτική λύση.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι «Φαίακες» βρίσκονται σε επαφές με τον Νίκο Γιαννακόπουλο. Ο 24χρονος τερματοφύλακας, την φετινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός από τον Παναθηναϊκό στον Άρη Λεμεσού και υπερασπίστηκε την εστία των Κύπριων 17 φορές. Πλέον, επιστρέφει στους «πράσινους» όπου όμως δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια.

Έτσι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η Κέρκυρα ήδη του έχει καταθέσει πρόταση. Ο ίδιος το σκέφτεται σοβαρά, καθώς έχει πολύ καλή σχέση και με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο με τον οποίο γνωρίζεται από τον Πανιώνιο. Ωστόσο, ο Έλληνας κίπερ θα περιμένει για λίγο ακόμα μήπως παρουσιαστεί κάποια περίπτωση από το εξωτερικό και στη συνεχεία θα πάρει την οριστική του απόφαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα