Ματσάρα, συγκίνηση και Τρικολόρ! (vid)

Ματσάρα, συγκίνηση και Τρικολόρ! (vid)

bet365

Τεράστιο φιλικό στο Stade de France, όπου τα είχε όλα! Γκολ, αποβολή με... video, συγκινήσεις και τη Γαλλία να κερδίζει την Αγγλία με 3-2!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ουέσκα – Χετάφε (21+).

H... κατάρα για τα «τρία λιοντάρια» συνεχίστηκε, αφού έμειναν χωρίς νίκη στο Παρίσι από το 1942! Τι και αν οι Τρικολόρ έπαιζαν με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο, κατάφεραν να κερδίσουν τους Αγγλους 3-2 στη φιλική πρόβα ενόψει… Μουντιάλ! Βέβαια, τα βλέμματα όλων ήταν και στις εξέδρες, όπου 80.000 Γάλλοι και Βρετανοί τραγουδούσαν «Don't Look Back in Anger» δείχνοντας έτσι πως ενωμένοι ξεπερνούν το σοκ των τρομοκρατικών επιθέσεων!

Σε αυτό το φιλικό είδαμε την Πρωθυπουργό της Βρετανίας να συμμετέχει στο... Κύμα, αλλά και τον διαιτητή να αποβάλλει τον Βαράν κάνοντας χρήση video! Hταν η πρώτη αποβολή Γάλλου παίκτη σε φιλικό από το 1996 και τον Λεμπέφ (στο ματς με το Μεξικό). H Αγγλία προβλημάτισε έντονα με την αμυντική της λειτουργία και δέχθηκε τρία γκολ πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2012 (2-4 από Σουηδία). Ο Κέιν άνοιξε το σκορ στο 9', αλλά η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και ήρθε στο 22' με τον Ουμτιτί. Στο 43' ο Χίτον προδόθηκε ξανά από την άμυνα με τον Σιντιμπέ να βάζει μπροστά στο σκορ τους Γάλλους! Γκολ με το καλημέρα της επανάληψης (48') για την Αγγλία! Ο Ντέλε Αλι ανατράπηκε από τον Βαράν, ο διαιτητής πήρε τη βοήθεια του video, έδειξε κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Ρεάλ και ο Κέιν πέτυχε το 2-2! Ο Μπαπέ είχε δοκάρι, αλλά ο Ουσμάν Ντεμπελέ στο 78' διαμόρφωσε το 3-2!

Франция - Англия 3:2. Обзор товарищеского матча. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα