Υπολογίζει Αραούχο η Λας Πάλμας!

Υπολογίζει Αραούχο η Λας Πάλμας!

Υπολογίζει Αραούχο η Λας Πάλμας!

bet365

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας ξεκαθάρισε πως ο Αραούχο είναι στα βασικά πλάνα της ομάδας για την επόμενη σεζόν, βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής του.

Λας Πάλμας 2017-18 με Αραούχο στο ρόστερ της! Ο πρόεδρος της ομάδας σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «El Transistor» τόνισε πως ο Αργεντίνος αποτελεί μέρος του συλλόγου για την επόμενη σεζόν! Μάλιστα, ο Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρες ξεκαθάρισε πως έχει ήδη ενημερώσει τον Αραούχο πως υπολογίζεται κανονικά, βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής του. Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας τόνισε πως δεν θα μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού για τον Αργεντίνο, μιας και οι Ισπανοί πείστηκαν από την εξαιρετική εικόνα του παίκτη στην ΑΕΚ! «Ετοιμάζεται να αρχίσει την προετοιμασία και θα είναι μέλος της ομάδας της επόμενης σεζόν» είπε μεταξύ άλλων.

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα