Αμανατίδης: «Ο κ. Γυαλιάς θα εξασφαλίσει την επόμενη μέρα της ομάδας»

Αμανατίδης: «Ο κ. Γυαλιάς θα εξασφαλίσει την επόμενη μέρα της ομάδας»

Αμανατίδης: «Ο κ. Γυαλιάς θα εξασφαλίσει την επόμενη μέρα της ομάδας»

Την πρόθεσή του να παραμείνει και τη νέα σεζόν στα Τρίκαλα, γνωστοποίησε ο Περικλής Αμανατίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός, φιλοξενήθηκε στον Arena FM, όπου μίλησε για τη σημαντική βοήθεια του ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Γυαλιά, τονίζοντας πως η ομάδα έχει τα φόντα να κάνει πρωταθλητισμό. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στo φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις &  Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 

«Κάναμε τρομερό σερί. Βάλαμε 43 γκολ δεχτήκαμε 3. Σε ένα αληθινό πρωτάθλημα θα καλύπταμε τη διαφορά. Δε γίνεται να κάνεις τέτοια πορεία και να μην πλησιάζεις τον πρώτο και τον δεύτερο.

Και ο Άρης και ο ΟΦΗ έκαναν πολύ καλό δεύτερο γύρο, αλλά δεν κατάφεραν να πλησιάσουν την κορυφή. Τι να σας πω; Τη φάση της Λαμίας με τους έξι παίκτες  οφσάιντ την έδειξε το CNN! Eίναι πρωτοφανές.

Η ομάδα μας έδειξε ότι αδίκησε τον εαυτό της στον πρώτο γύρο. Με ελάχιστες προσθήκες πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό.

Ο κύριος Γυαλιάς έβαλε αρκετά χρήματα και αν φύγει θα εξασφαλίσει και την επόμενη μέρα της ομάδας. Υπάρχει πρόθεση να μείνω και να συνεχίσω το έργο μου. Αν κάτι δε μου αρέσει μπορώ να κάνω την επιλογή μου.

Οι δυο όμιλοι αν γίνουν θα γίνουν από την επιθυμία των ομάδων να αναπνέυσουν οικονομικά. Απλά πρέπει να φροντίζουν να μην έχουν προβλήματα οι ομάδες και να μην μπιορούν να κατεβαίνουν. Όποιος μπορεί να παίζει. Όποιος δεν μπορεί να πάει πιο κάτω. Να γυρίσουν οι δυνατές ομάδες, όπως ο Άρης και ο Ηρακλής να μην κινδυνεύει. Να φτιάξουν το προϊόν».

Best of internet