Τέλος από τον Αγροτικό Αστέρα οι αδερφοί Θεοδωρίδη

Gazzetta team
Τέλος από τον Αγροτικό Αστέρα οι αδερφοί Θεοδωρίδη

bet365

Την αποχώρησή τους από τον Αγροτικό Αστέρα ανακοίνωσαν οι αδερφοί Θεοδωρίδη.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Θεοδωρίδης, μέσω συνέντευξης τύπου, ανακοίνωσε την αποχώρηση του ίδιου και του αδερφού του από τα διοικητικά της ομάδας λόγω της κόντρας τους με τον Ερασιτέχνη, τονίζοντας πως η απόφασή τους είναι οριστική και αμετάκλητη.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Σε συνέχεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, και όσων ανέφερα σε αυτή, με την παρούσα δηλώνω ότι, τόσο εγώ, όσο και ο αδελφός μου Δημήτριος Θεοδωρίδης, αποχωρούμε οριστικά κι αμετάκλητα από την Π.Α.Ε. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από ώριμη σκέψη και οι λόγοι είναι αυτοί που ανέφερα λεπτομερώς στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Επιγραμματικά επισημαίνω ότι στην απόφασή μου αυτή «αναγκάστηκα» εκ των πραγμάτων να οδηγηθώ, δεδομένου ότι είμαι εντελώς απογοητευμένος, δυσαρεστημένος και πικραμένος από την εν γένει αντιμετώπιση προς το πρόσωπό μου και ιδίως από τον «πόλεμο» και την άνευ λόγου και αιτίας «κόντρα» του ερασιτέχνη με την Π.Α.Ε.

Ειδικότερα καλούμαι να απολογηθώ γιατί η Π.Α.Ε. δεν καταβάλλει στον ερασιτέχνη τα «νόμιμα» και αυτά που «δικαιούται», ενώ «έντεχνα» παραβλέπεται και αποσιωπάται η όλη προσφορά την οποία έχω κάνει προς αυτόν η οποία, πλην των άλλων, αποτιμάται και σε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Και όλα αυτά με ατράνταχτα στοιχεία και αποδείξεις που παρέθεσα στη χθεσινή συνέντευξη τύπου.

Όταν για πρώτη φορά ασχολήθηκα με τον Αγροτικό Αστέρα η ομάδα ήταν εντελώς ανυπόληπτη ποδοσφαιρικά, ανύπαρκτη θα έλεγα, και κινείτο μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, δεδομένου ότι τότε είχε πέσει από τη Β΄ Εθνική Κατηγορία στην Γ΄ Εθνική (τότε επαγγελματική κατηγορία) και στη συνέχεια απευθείας λόγω οικονομικών προβλημάτων στην τότε Δ' Εθνική Κατηγορία.

Σήμερα μετά από πέντε (5) χρόνια παραμονής μου στα διοικητικά του Αγροτικού Αστέρα (2 στον Ερασιτέχνη και 3 στην Π.Α.Ε.) αποχωρώ αφήνοντας την ομάδα στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της FOOTBALL LEAGUE, που είναι η υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ, τουλάχιστον εδώ και 30 χρόνια. Παραδίδω μία Π.Α.Ε. η οποία εκτός του γεγονότος ότι κατάφερε να καταξιωθεί ποδοσφαιρικά σε όλη την Ελλάδα, είναι και μια από τις πιο υγιείς και οικονομικά εύρωστες ομάδες της FOOTBALL LEAGUE, η οποία δεν έχει σήμερα καμία απολύτως οφειλή ή χρέος προς οποιοδήποτε (Δημόσιο, Ασφαλιστικούς Οργανισμούς, ποδοσφαιριστές, λοιπούς εργαζόμενους, προμηθευτές κ.λ.π.) και αποτελεί ένα μοντέλο για τα σημερινά ποδοσφαιρικά δεδομένα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και όσους ανέφερα λεπτομερέστερα στην χθεσινή συνέντευξη τύπου «αναγκάζομαι» να αποχωρήσω, ενώ η απόφασή μου, όπως προανέφερα, είναι οριστική και αμετάκλητη και καλώ οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την αγορά των μετοχών της Εταιρείας.

ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ Π.Α.Ε

Σχετικά αναφέρεται ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. πληρεξούσιος για την υπόθεση την πώληση των μετοχών της Εταιρείας ορίστηκε ο νομικός Σύμβουλος αυτής Βαγγέλης Χατζηιωάννου στον οποίο μπορεί να απευθυνθεί οποιοσδήποτε επιθυμεί να αποκτήσει τις μετοχές της Π.Α.Ε. και να καταστεί νέος ιδιοκτήτης αυτής».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα