ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: «Ή υπογράφετε ή είστε κατά του Απόλλωνα»

ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: «Ή υπογράφετε ή είστε κατά του Απόλλωνα»

ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: «Ή υπογράφετε ή είστε κατά του Απόλλωνα»

Τελεσίγραφο της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προς τον Ερασιτέχνη, προκειμένου να λυθεί το θέμα της Ριζούπολης.

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, την Δευτέρα υπήρξε η συνάντηση της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη και τον κόσμο, εκεί είχαμε διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών. Το θέμα πλέον είναι στα χέρια των δικηγόρων, οι οποίοι την Τετάρτη, θα είναι στη Ριζούπολη με το πληρεξούσιο, το οποίο πρέπει να υπογραφεί από τον Ερασιτέχνη ώστε να προχωρήσει η αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμυρνης ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα για την παραχώρηση του γηπέδου της Ριζούπολης.

Επειδή ο χρόνος είναι περιορισμένος, καλούμε όλους τους Απολλωνιστές, τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Απόλλωνα να παρευρεθούν αύριο στις 19:00 μ.μ. στην Αίθουσα Τροπαίων του Γηπέδου της Ριζούπολης, για να δοθεί μια οριστική λύση στο πρόβλημα.

Την Πέμπτη ή την Παρασκευή το πρωί πρέπει να μπουν οι μπουλντόζες για να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου, προκειμένου να προλάβουμε την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Για να επισπεύσουμε και να τερματιστεί επιτέλους η αβεβαιότητα, ενημερώνουμε τον Ερασιτέχνη ότι αύριο στο γήπεδο θα βρίσκεται ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ώστε να υπογραφεί η σχετική σύμβαση μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Με τον τρόπο αυτό θα αποδείξει ο Ερασιτέχνης την καλή του θέληση.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση είναι εκ του πονηρού και στρέφεται εναντίον των συμφερόντων του Απόλλωνα».

Best of internet