Με βοήθεια του βίντεο ο ρέφερι στο Γαλλία – Αγγλία

Κώστας Ζάλιαρης
Με βοήθεια του βίντεο ο ρέφερι στο Γαλλία – Αγγλία

bet365

Στο αποψινό φιλικό παιχνίδι στο Stade de France, ανάμεσα στη Γαλλία και την Αγγλία, ο ρέφερι της αναμέτρησης θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το βίντεο όταν το κρίνει, προκειμένου ν' αποφασίσει για μια καθοριστική φάση...

Φιλική αναμέτρηση, Γαλλία – Αγγλία, ώρα 22:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Η FIFA θα τεστάρει το νέο μέτρο της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο και στο σημερινό ματς των «τρικολόρ» με τα «τρία λιοντάρια».

Οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες των δύο χωρών συμφώνησαν όταν τους ζητήθηκε η συγκατάθεσή τους κι έτσι, σε περίπτωση που ο διαιτητής κληθεί να πάρει μια καθοριστική απόφαση, θα έχει τη δυνατότητα να συμβουλευτεί εκείνη τη στιγμή το βίντεο, προκειμένου να διαπιστώσει καλύτερα τι συνέβη στο χορτάρι και ποια είναι η σωστή υπόδειξη.

Βέβαια, δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει το μόνιτορ στην άκρη του αγωνιστικού χώρου και μένει να φανεί αν τελικά ο Ιταλός διαιτητής, Νταβίντε Μάσα θα είναι εκείνος που θα βλέπει το βίντεο, είτε θα έχει επικοινωνία με βοηθούς σε εξωτερικό βαν οι οποίοι θα βλέπουν τη φάση και θα του δίνουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τις φάσεις.

 

Τελευταία Νέα