Οι Γάλλοι για Τζουρού και Ολυμπιακό

Gazzetta team
Οι Γάλλοι για Τζουρού και Ολυμπιακό

bet365

Ο έμπειρος Ελβετός διεθνής Γιοάν Τζουρού είναι ένα ακόμα όνομα για τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού σύμφωνα με πηγές από την Γαλλία, που αναφέρουν και Μονπελιέ και Πάλας.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Ο Τζουρού δεν ανανεώνει την συνεργασία του με το Αμβούργο, όπως έχει αναφέρει ο ίδιος εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο ύψους 1.91 άσος που έχει θητεύσει σε Ελβετία, Γερμανία και Αγγλία έχοντας περάσει και από τις Ακαδημίες της Άρσεναλ θα είναι και τυπικά ελεύθερος άμεσα και οι Γάλλοι τον εμπλέκουν με Ολυμπιακό, Μονπελιέ και Κρίσταλ Πάλας. Βέβαια όπως φάνηκε και στην περίπτωση του Γκονσάλο Ροντρίγκες που παραμένει ακόμα ανοιχτή για τον Ολυμπιακό ακόμα και τέτοιες περιπτώσεις ελεύθερων παικτών δεν είναι τόσο απλές και εύκολες.

Η αξία του 30χρονου - με καταβολές από την Ακτή Ελεφαντοστού και ελβετικό διαβατήριο - στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι 2 - 3 εκατ. ευρώ. Κυρίως παίζει στόπερ αλλά μπορεί να προσφέρει και ως ακραίος αλλά και ως αμυντικός χαφ. Πέρυσι με το Αμβούργο είχε 16 συμμετοχές αλλά και προβλήματα τραυματισμών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα