Ο Καρράς για τις εκλογές ΕΠΟ και τις Ενώσεις

Gazzetta team
Ο Καρράς για τις εκλογές ΕΠΟ και τις Ενώσεις

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς, τοποθετήθηκε για τα ζητήματα των εκλογών στην ΕΠΟ και τα τρέχοντα θέματα των ποδοσφαιρικών Ενώσεων.
Περί ύπαρξης ασυμβίβαστου μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ με την θέση του προέδρου και του γενικού γραμματέα Ένωσης, έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.
Ο Καρράς υποστήριξε ότι το θέμα τέθηκε στην συνάντηση των Ενώσεων, στην οποία μετείχε, με τις FIFA / UEFA και οι άνθρωποι των Διεθνών Συνομοσπονδιών έδωσαν την παραπάνω απάντηση. Επίσης, εκφράζοντας προσωπικές θέσεις, είπε ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα πρέπει να είναι έμμισθος και να έχει έδρα την Αθήνα. Εμφανίστηκε θετικός στις προτάσεις των FIFA / UEFA για α) μείωση των μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ από 21 σε 17, β) μία ψήφο σε κάθε Ένωση και κάθε ΠΑΕ της Super League στις ΓΣ της ΕΠΟ, γ) «Επιτροπή Ελέγχου» για ορισμένο χρονικό διάστημα και δ) για την «Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδόσφαιρου». Προσέθεσε, τέλος, ότι στις 4 Ιουλίου η FIFA θα αξιολογήσει τα αποτελέσματα της Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 30/6 και θα πάρει τις αποφάσεις της για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα