Ζιλί: «Είμαι αδικαιολόγητος, ζητώ συγνώμη»

Δημήτρης Τομαράς
Ζιλί: «Είμαι αδικαιολόγητος, ζητώ συγνώμη»

bet365

Ο Στεφάν Ζιλί σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ζήτησε συγνώμη από τον Γιάννη Γιαννιώτα και την Εθνική και ενώ βρίσκεται υπό τον κίνδυνο ακόμα και της απόλυσης από το τεχνικό τιμ της Βοσνίας.
Ο Ζιλί είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Είμαι στο ποδόσφαιρο 30 χρόνια ως παίκτης και προπονητής και αγαπώ το χώρο και σέβομαι τους πάντες. Στο τέλος του αγώνα είδα μεγάλη ένταση μεταξύ των παικτών και προσπάθησα δυναμικά να χωρίσω τους παίκτες. Βλέποντας διαρκώς απ' το πρωί το βίντεο της σύρραξης αδυνατώ να πιστέψω την αντίδρασή μου προς τον Έλληνα διεθνή ο οποίος ήταν επιθετικός προς όλους. Μπορεί ο Γιαννιώτας να ήταν σε έξαλλη κατάσταση αλλά και εγώ δεν δικαιολογούμαι. Στην αρχή τον τράβηξα ώστε να ηρεμήσει, αυτός συνέχισε να είναι επιθετικός και έγινε ότι έγινε».
Συνεχίζοντας ο βοηθός προπονητή της Βοσνίας είπε: «Μακάρι να τον έβρισκα σήμερα να του ζητήσω συγνώμη. Σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μου, αλλά και μόνος μου θα προσπαθήσω να λυθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Λυπάμαι πραγματικά για το γεγονός, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στον παίκτη σας». Όσο για τα αίτια της έντασης ανέφερε: «Οι ευθύνες βαραίνουν πάντα τις δυο πλευρές. Άλλος ευθύνεται πιο πολύ και άλλος πιο λίγο. Μη ξεχνάτε πως χάσαμε δυο παίκτες από τα μαρκαρίσματα. Έξω ξέρω πως αισθάνομαι άβολα. Αισθάνομαι άσχημα και χθες δεν κοιμήθηκα. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πως συνέβη, ότι συνέβη».
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα