Ποίηση και τραγούδι με αύρα Μπαρτσελόνα και Προοδευτικής στις φυλακές Κορυδαλλού

Ποίηση και τραγούδι με αύρα Μπαρτσελόνα και Προοδευτικής στις φυλακές Κορυδαλλού

Gazzetta team
Ποίηση και τραγούδι με αύρα Μπαρτσελόνα και Προοδευτικής στις φυλακές Κορυδαλλού

bet365

Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής Νεολαίας Κορυδαλλού την Δευτέρα 12 Ιουνίου θα περάσουν την κεντρική πύλη του σωφρονιστικού καταστήματος της πόλης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια του Σωματείου, συνεχίζοντας μια πορεία αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ της κοινωνίας και των κρατουμένων.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές δίνουν συνέχεια στην τακτική παρουσία τους στις φυλακές. Αυτή τη φορά μαζί τους θα βρίσκονται οι σπουδαίοι φιλέλληνες Καταλανοί , ο τραγουδοποιός Josep Tero , ο οποίος μελοποίησε ποιήματα του κορυφαίου ποιητή μας Κωνσταντίνου Καβάφη,σε μετάφραση στα καταλανικά του Eusebi Ayensa, που διετέλεσε αρκετά χρόνια διευθυντής του πολιτιστικού ιδρύματος της Ισπανίας «Θερβάντες» στην Ελλάδα.

Το περιβάλλον των φυλακών δεν είναι άγνωστο για τους δύο Καταλανούς συντελεστές καθώς συμμετείχαν σε ανάλογες πρωτοβουλίες στην πατρίδα τους, ενώ συχνά επισκέπτονται την Ελλάδα, δείχνοντας το είδος εκείνης της κοινωνικής ευαισθησίας που απαιτείται από τον κόσμο του πνεύματος. Επιπλέον είναι φίλοι της F.C BARCELONA που διακρίνεται για τις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις του ,που εμπνέουν εκατομμύρια φιλάθλους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στόχος της εκδήλωσης είναι η διατήρηση του σημείου επαφής που έχει δημιουργηθεί με ευαίσθητες και ιδιαίτερες ομάδες πληθυσμών ώστε να επιτευχθεί η άμβλυνση που χρειάζεται προκειμένου άνθρωποι διαφορετικών «κόσμων» να έρθουν πιο κοντά. Και τι καλύτερο «όχημα» θα μπορούσε να βρεθεί γι’ αυτό το κοινό ταξίδι, πέρα από την υπέροχη ποίηση του Καβάφη και του ποδοσφαίρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα